Lysanne van der Wal schiet BV Cloppenburg naar kwartfinale

lysanne-van-der-wal

Het was gisteren een mooie middag voor Lysanne van der Wal, de ex-speelster van Heerenveen schoot haar club BV Cloppenburg naar de kwartfinale van de Duitse voetbalbeker. Haar doelpunt in de 67e minuut was genoeg om MSV Duisburg met 1-0 te verslaan. Het elftal van coach Tanja Schulte gaat straks de koker in met grote clubs zoals VfL Wolfsburg en Bayern München dat zaterdag al met 8-0 won. Tegenstander Arminia Ibbenbüren zag 2.632 toeschouwers op de wedstrijd tegen München afkomen, een record voor die club.

Het bericht Lysanne van der Wal schiet BV Cloppenburg naar kwartfinale verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!