Marianne van der Schoor loopt verder uit

marianne goedDoor twee keer te scoren loopt Marianne van der Schoor van DTS Ede verder uit op de concurrentie. Haar teller staat inmiddels op dertien doelpunten. Cindy Smith wist twee keer te scoren voor Barendrecht en Michelle de Heer deed dat voor Wartburgia, het waren haar eerste doelpunten van het seizoen. Nieuw in de lijst zijn namens Barendrecht Lenie Mendes, Maly Breed (ex-Heerenveen) en Sharona Versluis. Mireille Eilander van Wartburgia en Mandy de Boer van Buitenveldert staan nu ook in de lijst die je hier ziet.

Het bericht Marianne van der Schoor loopt verder uit verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!