Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Rood Wit’62 blijft volgen, FC Trias haalt uit

logo-rood-witDrie wedstrijden gingen gisteren niet door in de tweede klasse G.

Koploper Nijnsel/TVE Reclame won met 3-1 van SVC 2000, nummer twee in de stand is Rood Wit’62 dat met 3-0 won van Fortuna’54 II. FC Cranendonck won met 3-1 van OJC II en deed onderin de stand goede zaken, klik hier voor de stand.

trias-foto

In de tweede klasse H is DVC’26 niet te stoppen, de club zal terugkeren naar de landelijke klassen, daar twijfelt niemand meer over. De topper tegen Longa’30 werd met 0-2 gewonnen. FC Trias ging van de zesde naar de tweede plaats, 8-3 winst op Blauw Wit. SDOUC ging verrassend onderuit tegen DAW met 1-3, Varsseveld verloor ook verrassend van Tubantia met 2-1.

Meerdere clubs hebben een enorm doelsaldo opgebouwd in deze meest scorende competitie, bekijk hier de stand.

Het bericht Rood Wit’62 blijft volgen, FC Trias haalt uit verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *