Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Weinig doelpunten in de zaterdag hoofdklasse

monique-plaggenborgSlechts elf doelpunten in de hoofdklasse, alleen op de negende speeldag vielen er minder doelpunten. Ashley van Elswijk (SSS) en Maaike Stam van Oranje Nassau wisten te scoren bij de gestaakte wedstrijd tussen SSS en ON, de doelpunten van beiden zijn wel bijgewerkt. Kely Pruim van Jong PEC Zwolle scoorde voor het eerst dit seizoen. Shirley Nederpel van RCL is een doelpunt ingelopen op koploper Maud Asbroek van Jong PEC Zwolle.

Monique Plaggenborg (foto) van Be Quick’28 scoorde haar zesde van het seizoen, bekijk hier de stand.

Het bericht Weinig doelpunten in de zaterdag hoofdklasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *