Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Het programma van Oranje richting 2017

oranje mascotteKNVB Campus in Zeist decor voor tweedaags trainingskamp Oranjevrouwen 

Het Nederlands elftal belegt de komende maanden, ter voorbereiding op WEURO2017, een aantal tweedaagse trainingskampen op de KNVB Campus in Zeist.

De trainingsgroep voor de eerste stage, die op 12 en 13 december plaatsvindt, bestaat uit speelsters die actief zijn in de Nederlandse competitie.

Kijk verder voor de selectie en voor het voorlopige programma 2017!

Selectie Oranje 12/13 december:

Eshly Bakker (FC Twente), Lineth Beerensteyn (FC Twente), Angela Christ (PSV), Merel van Dongen (Ajax), Kika van Es (Achilles ’29), Sisca Folkertsma (PSV), Anouk Hoogendijk (Ajax), Ellen Jansen (FC Twente), Renate Jansen (FC Twente), Danique Kerkdijk (FC Twente), Lize Kop (CTO Amsterdam), Jeslynn Kuijpers (PSV), Vanity Lewerissa (PSV), Barbara Lorsheijd (FC Twente), Desiree van Lunteren (Ajax), Myrthe Moorrees (PSV), Marthe Munsterman (FC Twente), Jill Roord (FC Twente), Jennifer Vreugdenhil (ADO Den Haag), Siri Worm (FC Twente) en Kelly Zeeman (Ajax).

Trainingskamp 16-24 januari 2017 in Spanje

De Oranjevrouwen gaan van 16 tot en met 24 januari op trainingskamp naar Spanje. Het elftal van bondscoach Van der Laan verblijft in La Manga en speelt twee oefenwedstrijden op Spaanse bodem. Tegenstander voor beide duels wordt later bekend.

Algarve Cup 2017

Nederland is van 1 tot en met 8 maart 2017 actief op de Algarve Cup in Portugal. Oranje deed driemaal eerder mee aan dit prestigieuze oefentoernooi. De laatste keer in 1998, eindigde het vrouwenelftal op een zesde plek.

Poule indeling:

Groep A Groep B Groep C
Canada Ijsland Australië
Denemarken Japan China
Portugal Noorwegen Nederland
Rusland Spanje Zweden

 

Het bericht Het programma van Oranje richting 2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *