Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Kampioenschap reden tot nominatie jeugdsportploeg

mo151kampioen2Al heel vroeg in het seizoen werden de meiden van FC Berghuizen MO15-1 winterkampioen. Met 33 punten uit 11 wedstrijden en 10 punten voorsprong op de nummer twee is dit resultaat de selectiecommissie van de sportverkiezing Oldenzaal niet ontgaan. Vorige week werd de coördinator van de vrouwen- en meidenafdeling van FC Berghuizen al op de hoogte gebracht en heeft ze haar tong af moeten bijten om het niet vroegtijdig algemeen bekend te maken.

Vandaag mag dan eindelijk iedereen het weten. FC Berghuizen MO15-1 is genomineerd als jeugdsportploeg van Oldenzaal, een stad die ruim 40 verenigingen kent. De prestatie van de meiden is vergeleken met andere kandidaten in deze categorie en uiteindelijk is het team geselecteerd. Voor het meidenvoetbal is het een grote eer om genomineerd te zijn als jeugdsportploeg 2016! FC Berghuizen is dan ook supertrots op de meiden en staf van MO15-1. Naast de nominatie kunnen de meiden ook de publiciteitsprijs winnen door een Facebook like actie.

Door hier te klikken en de foto van FC Berghuizen (in roze tenue) te liken kan iedereen een stem uitbrengen op de meiden en dus het meidenvoetbal.

Het bericht Kampioenschap reden tot nominatie jeugdsportploeg verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *