Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Mariam Ahaddouch weet altijd wel te scoren

mariamIn de vijf wedstrijden in de zondag hoofdklasse vielen 23 doelpunten. Mariam Ahaddouch van Buitenveldert II scoorde drie doelpunten, zij gaat naar dertien treffers. Sharron van Os van Prinses Irene en Emma Hofstra (Fortuna Wormerveer) wisten twee keer te scoren, in beide gevallen wonnen ook hun clubs.

Kim Bankers van Someren heeft er ook al tien gescoord, ze draait een prima seizoen. Nieuw in de lijst zijn Iris van Weert van Someren, Eva Schrauwen van DSE en Vera van Asselt van Victoria Boys. Lindy Hoeymans (RKSV Nuenen) scoorde zelfs twee keer, zij deed dat niet eerder en was zondag belangrijk voor de drie punten van haar club. Bekijk hier de stand.

Het bericht Mariam Ahaddouch weet altijd wel te scoren verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.