Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Melanie den Dulk mede koploper in de 1e klasse A

melanie-den-dulkTwee speelsters gaan met tien doelpunten aan de leiding in de eerste klasse A. De scorende Cynthia Beekhuis van Klarenbeek en de twee keer scorende Melanie den Dulk (links op de foto) van Berkel.

Ook Tara de Boe van Berkel scoorde twee keer. Tilly Verduijn van Smerdiek wist voor het eerst te scoren dit seizoen. Quinty van der Velde vond het doel en was zeer belangrijk voor DSS, Tirza Kromhout deed dat voor FC Rijnvogels. Bekende speelsters die vaker scoren deden dat ook  nu weer zoals Lysanne Graafmans, Aaike Verschoor, Bonnie Smit en Griffith Vaissaire. Klik hier voor de stand.

Het bericht Melanie den Dulk mede koploper in de 1e klasse A verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *