Sari van Veenendaal valt in de prijzen

zwart-sairt

De nummer 1 keepster van Oranje, Sari van Veenendaal, heeft weer een prijs(je) erbij. Ze is door de Football Supporters Federation verkozen tot de beste speelster van Engeland & Wales. De concurrentie was niet malt met Lucy Bronze (Manchester City), Karen Carney (Chelsea), Aoife Mannion (Birmingham City), Jane Ross (Manchester City), en Jill Scott (Manchester City) maar die heeft ze dus achter haar gelaten. Wil je meer weten of FSF, klik dan hier!

Het bericht Sari van Veenendaal valt in de prijzen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!