De laatste ronde in de 1e klasse B

ons sneek duelWie stopt Heerenveense Boys? De club staat 8 punten voor op SC Stiens en is op weg naar de hoofdklasse. Toch krijgen ze het zaterdag moeilijk uit tegen The Knickerbockers. Heerenveense Boys heeft al 44 keer gescoord, maar TKB ook al 36 keer, de twee meest scorende clubs tegen elkaar, beter kan niet. SC Stiens staat op plaats twee, het moet kunnen winnen tegen Be Quick Dokkum dat 1 punt heeft maar al bezig is met een nieuwe toekomst en dat ziet er goed uit.

VV De Weide heeft de laatste vier wedstrijden gewonnen, het gaat naar Oranje Nassau II, nieuwe winst en de kans is aanwezig om de tweede periodetitel te winnen (gaat over 7 wedstrijden). ONS Sneek doet het goed, uit de laatste vier wedstrijden 10 punten, prima. Maar nu wacht ASC’62, dat is andere koek, maar het wordt een mooie wedstrijd in Dalfsen. Be Quick’28 II wil weer eens winnen, Hollandscheveld komt op bezoek. St Annaparochie speelt thuis tegen Vitesse’63, beide clubs kennen elkaar goed. Vitesse’63 heeft 20 punten, Annaparochie staat op de helft, 10 punten, we zijn benieuwd. Het programma:

12:00 Be Quick’28 II – Hollandscheveld

12:30 Oranje Nassau II – De Weide

14:30 The Knickerbockers – Heerenveense Boys

15:00 Annaparochie – Vitesse’63

15:00 Be Quick Dokkum – SC Stiens

15:00 ASC’62 – ONS Sneek

Het bericht De laatste ronde in de 1e klasse B verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!