De laatste zes wedstrijden van het jaar in 1e klasse A

DSS TTDe laatste ronde voor de winterstop. Smerdiek – Unicum wordt ergens in 2017 ingehaald. Zaterdag ontvangt koploper Klarenbeek de nummer zes in de stand en dat is IJFC. Een punt voor de thuisclub en het is winterkampioen, maar of de club genoegen neemt met een gelijkspel? Reiger Boys staat drie punten achter op Klarenbeek en gaat naar VV Rhoon. Smerdiek, FC Rijnvoels en DSS doen het goed in de tweede periodetitel, de clubs clubs hebben daarin 9 punten uit 4 wedstrijden.

Smerdiek ontvangt Barendrecht II, FC Rijnvogels gaat naar Berkel en DSS speelt thuis tegen Wartburgia II. Odysseus’91 is weer toe aan een overwinning, ze spelen thuis tegen Unicum dat op –drie punten staat en degradatie nauwelijks nog kan ontlopen. Het programma:

12:30 Odysseus’91 – Unicum

12:30 Smerdiek – Barendrecht II

14:00 Klarenbeek – IJFC

14:30 Berkel – FC Rijnvogels

14:30 VV Rhoon – Reiger Boys

14:45 DSS – Wartburgia II

Het bericht De laatste zes wedstrijden van het jaar in 1e klasse A verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!