Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nadine Noordam sluit zich ook aan bij WSA

Nadine Noordam is haar voetbalcarrière op 6 jarige leeftijd begonnen tussen de jongens bij Sv Honselersdijk en heeft daarna, net als Mandy van den Berg bij RKVV Westlandia gespeeld. Vervolgens maakte Nadine de stap naar jong ADO Den Haag Vrouwen en het duurde niet lang voordat ze haar debuut bij het eerste elftal maakte. Daarnaast maakt Nadine deel uit van de selectie van Oranje onder 19 jaar.

“Ik heb voor Women’s Sport Agency gekozen omdat ik er gelijk een goed gevoel bij had. Het eerste gesprek verliep soepel en het voelde snel vertrouwd. Ik vind het belangrijk dat ik niet alleen ondersteuning krijg buiten het voetbal om, maar ook daarbinnen. Angela heeft veel ervaring en verstand van voetbal, dus zij kan mij goed helpen. Dat vind ik heel belangrijk, ik kan daar veel van leren,” vertelt Nadine enthousiast.

Het bericht Nadine Noordam sluit zich ook aan bij WSA verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *