Shona Shukrula op de internationale lijst

Shona Shukrula (2e van links)

Shona Shukrula (2e van links)

De FIFA heeft Shona Shukrula op de internationale lijst met vrouwelijke scheidsrechters voor 2017 geplaatst. De KNVB had het 25-jarige talent uit Alkmaar in oktober voorgedragen bij de wereldvoetbalbond.

Omdat de FIFA ook assistent-scheidsrechter Franca Overtoom (25) op de internationale lijst heeft geplaatst, heeft de Nederlandse vrouwenarbitrage nu twee volwaardige teams die de FIFA en UEFA internationaal kunnen inzetten. Scheidsrechter Vivian Peeters en assistent-scheidsrechters Nicolet Bakker, Fijke Hoogendijk en Bianca Bussem-Scheffers staan net als vorig jaar op de FIFA-lijst.

“Ik ben zeer verheugd met het nieuws dat Shona en Franca de Internationale ladder gaan beklimmen”, reageert Kevin Blom als lid van de technische staf van de vrouwenarbitrage. “Ik wens ze veel succes en mooie ervaringen als FIFA-internationals.”

Het bericht Shona Shukrula op de internationale lijst verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!