Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Stephanie Pan en Elza Weijers belangrijk voor hun club

wok

Alcmaria Victrix is weer bijgekomen na de sensationele overwinning op VV Rigtersbleek. Stephanie Pan (foto) scoorde beide doelpunten, een verdubbeling van haar persoonlijke score. Meer speelsters vonden twee keer het doel, voor De Zweef waren dat Sharon Wieldraayer en Mylene Rodijk, voor SDO Jennifer Neef en Nurhan Uysal, en Monique Bartelds namens Witkampers. Emy Straatman van Eldenia II staat nu ook in de lijst met haar eerste doelpunt.

FC Berghuizen staat al met dertien speelsters in de lijst. Sanne van Voorst (VV Hoogland) was zondag belangrijk voor haar elftal met het winnende doelpunt, waar zij staat in de stand zie je hier.

In de eerste klasse D loopt Suzanne de Kort een doelpunt uit, zij staat bovenaan met dertien doelpunten. Speelsters die twee keer het doel vonden waren Elza Weijers van Baronie, Caroline Sniekers van VV Trekvogels en Kelly Bogaerts die uitkomt voor VV Schijf. Sanne Kivits van Baronie scoorde voor het eerst dit seizoen, bekijk hier de lijst.

Het bericht Stephanie Pan en Elza Weijers belangrijk voor hun club verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *