Belangrijke wedstrijden in de topklasse

duel btv-ter leedeWat een heerlijk programma zo net voor de winterstop, allemaal topwedstrijden. Saestum kan bij winst aanhaken richting de derde plaats, tegenstander RKHVV heeft onderin de punten hard nodig.

Buitenveldert thuis tegen Ter Leede, wint de thuisclub dan doen ze echt mee voor het kampioenschap, wint Ter Leede dan zijn ze winterkampioen en dat is toch het halve werk op een mooie eerste helft van het seizoen. Jong Telstar – Jong ADO Den Haag, een prachtige affiche voor de derde plaats of wellicht nog meer.

Onderin de stand twee krakers, Eldenia thuis tegen Barendrecht en RVVH thuis tegen SC Woezik. De stand kan er zaterdag heel anders uit gaan zien, we gaan het volgen met de zes tussenstanden, iets waar elke zaterdag massaal naar wordt gekeken. Het programma:

13:00 Saestum – RKHVV
14:00 Buitenveldert – Ter Leede
14:00 RVVH – SC Woezik
14:30 Jong Telstar – Jong ADO Den Haag
15:00 DTS Ede – Wartburgia
17:15 Eldenia – Barendrecht

Het bericht Belangrijke wedstrijden in de topklasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!