Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Belangrijke wedstrijden in de topklasse


duel btv-ter leedeWat een heerlijk programma zo net voor de winterstop, allemaal topwedstrijden. Saestum kan bij winst aanhaken richting de derde plaats, tegenstander RKHVV heeft onderin de punten hard nodig.

Buitenveldert thuis tegen Ter Leede, wint de thuisclub dan doen ze echt mee voor het kampioenschap, wint Ter Leede dan zijn ze winterkampioen en dat is toch het halve werk op een mooie eerste helft van het seizoen. Jong Telstar – Jong ADO Den Haag, een prachtige affiche voor de derde plaats of wellicht nog meer.

Onderin de stand twee krakers, Eldenia thuis tegen Barendrecht en RVVH thuis tegen SC Woezik. De stand kan er zaterdag heel anders uit gaan zien, we gaan het volgen met de zes tussenstanden, iets waar elke zaterdag massaal naar wordt gekeken. Het programma:

13:00 Saestum – RKHVV

14:00 Buitenveldert – Ter Leede

14:00 RVVH – SC Woezik

14:30 Jong Telstar – Jong ADO Den Haag

15:00 DTS Ede – Wartburgia

17:15 Eldenia – Barendrecht

Het bericht Belangrijke wedstrijden in de topklasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *