Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Spannende wedstrijden Eredivisie zaalvoetbal

zaalzotTopper vrouweneredivisie tussen Drachtster Boys en Reiger Boys/ Treffer Uitzendbureau

In Drachten staan twee ploegen tegenover elkaar die hun zinnen hebben gezet op de play offs. Drachtster Boys staat op dit moment op de 6e plek met 12 punten

uit 7 wedstrijden. De Heerhugowaardse ploeg vinden we terug op plaats 5 met 13 punten uit 8 wedstrijden. De twee teams staan beiden in de halve finale van de landelijke beker, waarin zij tegen elkaar spelen.

Zuidoost United krijgt Drs. Vijfje op bezoek. De thuisclub werd afgelopen week uitgeschakeld voor de beker. De Amsterdamse vrouwen staan met 18 punten op de 3e plek. De ploeg van Jappie de Vries vinden we terug op plaats 8 met 10 punten. Bij winst kunnen de bezoekers  op gelijke hoogte komen met nummer 4 FC Gelre.

Pro Futsal Club speelt thuis tegen FC Gelre. De Apeldoornse ploeg kan het de ploeg uit Wehl lastig maken in de strijd om de 4e plek. De bezoekers staan op dit moment op de 4e plek met 13 punten uit 8 wedstrijden.Om deze positie te behouden zal de Gelderse formatie  moeten winnen.

Landskampioen vv Pernis speelt in eigen huis tegen Hovocubo. De koploper heeft dit jaar alleen verloren van Pro Futsal Club en staat met 18 punten uit 7 wedstrijden bovenaan. De bezoekers staan op de 7e plek en hebben 11 punten. Winnen is voor de ploeg van Rudy Monden belangrijk om de aansluiting te houden met de top.

 Meidencompetitie eredivisie teams

De meiden O18  van Drachtster Boys en Reigerboys /Treffer Uitzendbureau spelen aankomende vrijdag de voorwedstrijd in Drachten. De thuisploeg speelde in de eerste wedstrijd van deze competitie van eredivisie teams gelijk tegen KTP Nieuw Roden. Deze wedstrijden zijn bedoeld om talentvolle meiden te laten wennen aan een hoger niveau en ook om andere verenigingen te stimuleren voor het opzetten van meidenteams.

Teuny Bosma (Drachtster Boys) en Monique van der Rijst ( Reiger Boys), beiden spelend in de eredivisie zijn betrokken zijn bij de opleiding.

Het bericht Spannende wedstrijden Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.