Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SteDoCo hoopt 2016 goed af te sluiten

actie stedocoUit de laatste vier wedstrijden heeft HTC 10 punten gehaald, tegenstander RCL ook. RCL staat in de gewone stand 7 punten voor op VIOD. Zaterdag speelt RCL thuis tegen HTC, VIOD thuis tegen VV IJzendijke dat nog net op de veilige achtste plaats staat.

Jong PEC Zwolle gaat voor de tweede periodetitel, ze staan er redelijk goed voor. Uit tegen Sporting’70 zal niet makkelijk worden maar de club is in vorm. Een schokeffect bij Be Quick’28?

De trainer is weg, we zijn benieuwd of het helpt, VV Heerenveen komt op bezoek. SteDoCo moet weer eens winnen, SSS ook om bij de bovenste vier te blijven, en topper dus daar in Hoornaar. Oranje Nassau ontvangt Ter Leede II, de thuisclub moet winnen om in de top te blijven, de gasten om niet te degraderen, dat kan wat gaan worden in Groningen. De laatste ronde en dan is het winterstop. Het programma:

14:30 VIOD – VV IJzendijke
14:30 RCL – HTC
14:30 SteDoCo – SSS
14:30 Be Quick’28 – VV Heerenveen
15:00 Oranje Nassau – Ter Leede II
15:00 Sporting’70 – Jong PEC Zwolle

Het bericht SteDoCo hoopt 2016 goed af te sluiten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.