De laatste ronde in de eerste klasse D

actie-baronieKoploper Bavel thuis tegen VV Trekvogels, een mooie topper op de laatste speeldag van 2016. Kan Trekvogels de competitie weer spannend maken of blijft Bekkerveld vijf punten voorstaan op Amstenrade want die winnen wel van SSS’18 dat met slechts 4 punten zwaar tegen valt. Onderin de kraker tussen OVV’67 en Nooit Gedacht. OVV’67 won de laatste twee wedstrijden. Baronie pakte 9 punten uit de laatste vier wedstrijden, ze doen volop mee in de tweede periodetitel maar uit tegen FC Gelre zal zondag niet meevallen. VDZ thuis tegen Schijf gaat een strijd worden in de middenmoot, Bekkerveld – BSC is met name voor BSC belangrijk gezien de tiende plaats.

11:00 Bekkerveld – BSC

12:30 OVV’67 – Nooit Gedacht

14:00 VDZ – VV Schijf

14:30 VV Bavel – VV Trekvogels

14:30 FC Gelre – Baronie

14:30 Amstenrade – SSS’18

Het bericht De laatste ronde in de eerste klasse D verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!