Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FairPlay klassement voor PSV en Achilles’29

captureDankzij een klinkende 1-3 overwinning op Telstar vorige week, lijkt PSV de strijd om plaats vier te hebben gewonnen.

Na een matige competitiestart is de ploeg uit Eindhoven begonnen aan een goede reeks. Op Sportpark de Herdgang hoopt de formatie van Nebosja Vuckovic voor de tweede keer dit seizoen drie overwinningen op rij te boeken.

PSV verloor 2x, won 2x en speelde 1x gelijk op sportpark De Herdgang. Hierin scoorde ze 17 doelpunten en kregen er 11 tegen, voornamelijk door toe doen van FC Twente. PSV scoort in alle fase maar krijgen in alle fases ook de tegen doelpunten, vooral in de 1e helft (7x). Zelf slaan ze vaak toe in de 2e helft (11x). Een heel positief feitje is dat ze pas in totaal 2 gele kaarten hebben gescoord.

Achilles ’29 verloor 4 van haar uitwedstrijden en won haar 1e uit bij PEC Zwolle. In deze 5 wedstrijden wisten ze zelf 4x tot scoren te komen maar kregen er al 18 tegen! Ze krijgen deze doelpunten vaak tegen in de fase 31-45 (7), 46-60 (4) en 76-90 (3). Achilles ’29 scoorde thuis 3x geel en uit maar 2x, net als PSV zeer sportief!

Het bericht FairPlay klassement voor PSV en Achilles’29 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.