Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Berghuizen maatschappelijk betrokken

logo-berghuizenEen samengesteld team van FC Berghuizen met verschillende leeftijden. doet mee aan de kwalificatie ronden van de FC Twente Cup.

De FC Twente Cup is een uniek project van 6 maanden waarbij de meiden van FC Berghuizen zich kunnen kwalificeren voor het voetbaltoernooi om de FC Twente Cup. Kwalificatie kan het team afdwingen door trainingen, oefenwedstrijden en buurtbijdrages uit te voeren in de eigen wijk.

Hiervoor worden punten behaald en deze punten leveren mooie prijzen op, zoals een set trainingsballen en een tenue van FC Twente maar ook wedstrijdkaarten en een rondleiding in de Grolsch Veste behoren tot de mogelijke prijzen.

Alle teams die 250 punten of meer verzamelen kwalificeren zich voor het eindtoernooi dat zal plaatsvinden op het trainingscomplex van FC Twente in mei/juni. De eerste buurtbijdrage die de meiden zullen doen is een toernooi organiseren in de wijk, op de velden van FC Berghuizen, voor zowel jongens als meiden die wel of “nog” niet voetballen. Na afloop van het toernooi krijgen de deelnemers allemaal pannenkoeken.

Het bericht FC Berghuizen maatschappelijk betrokken verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *