Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente wil puntenverschil klein houden

czafa3yxcaaudl8Na de blamage tegen PSV (6-0 verlies) en een kleine nederlaag tegen Ajax (0-1), lijkt het erop dat Heerenveen plaats vier kan vergeten.

De ploeg uit Friesland heeft het de afgelopen weken zwaar en zal tegen Twente Vrouwen dus moeten gaan proberen om het tij te laten doen keren.

Bij de ploeg van Tommy Stroot zal Eshly Bakker haar goede spel van afgelopen week een vervolg willen geven. Tegen PEC Zwolle scoorde zij namelijk drie keer, een mooie hattrick dus.

FC Twente speelde 2x gelijk en wist 3x thuis wedstrijden om te zetten naar winstpunten.

In totaal scoorde ze in de 5 thuiswedstrijden 14x en kregen er 4 tegen waarbij 2x keer de nul werd gehouden (PEC Zwolle & ADO Den Haag). FC Twente weet in alles kwartieren (0-15. 16-30 etc.) een doelpunt te maken maar zijn vooral voor rust (31-45) extra succesvol, 4x. Alleen tegen Telstar wist FC Twente voor rust niet tot scoren te komen. Ze scoorde overigens 5 gele kaarten in een thuiswedstrijd.

Heerenveen wist 4 van haar 5 uitwedstrijd te verliezen en speelde 1x en zeer ongelukkig gelijk tegen PEC Zwolle. Ze wisten 3x niet tot scoren te komen maar in de andere 2 wedstrijden wel 3x te scoren. Ze krijgen er wel veel tegen: 14! En wisten 6 gele kaarten te scoren, 4x in de laatste fase van beide helften.

Het bericht FC Twente wil puntenverschil klein houden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.