Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Gaat PEC Zwolle voor een verrassing zorgen?

cznt2fkxeaa0pyjPEC Zwolle ontvangt de trotse koploper Ajax, die nog nooit hebben verloren van de Zwolse formatie.

Kijkend naar dit seizoen weet de ploeg van Ed Engelkes sowieso nog niet wat verliezen is, terwijl PEC Zwolle er nog niet in is geslaagd om als winnaar van het veld te stappen. Op papier lijkt het dus een ongelijke strijd tussen de lijstaanvoerder en de hekkensluiter.

Ajax Vrouwen mag zich echter niet laten verrassen in het MAC3PARK Stadion.


PEC Zwolle pakte thuis 1x een winstpunt en de overige 5 wedstrijden werd verloren, niet eens met overdreven grote cijfers. In die 6 wedstrijden scoorde ze zelf 4x en kregen er 15! Het uitspelend team kan het beste in de 2e helft toeslaan en nog beter in de fase 76-90. Opvallend genoeg scoort PEC Zwolle uit meer gele kaarten, 8 ten opzichte van 4 thuis.

Ze spelen tegen een team bovenaan staat maar net als in de voorgaande seizoenen moeilijk alle of zoveel mogelijk open kansen tot een doelpunt weet om te zetten. Ajax zorgt wel weer voor dat ze in de 1e helft de basis leggen voor de winst. Ajax speelde 1x gelijk en wist 4 andere om te zetten naar 12 punten. En 3x werd het uitgoal schoon gehouden, kregen 3 doelpunten tegen en zelf er 9 te maken. Qua gele kaarten scoren thuis (7) meer dan uit (6).

Het bericht Gaat PEC Zwolle voor een verrassing zorgen? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gaat PEC Zwolle voor een verrassing zorgen?

cznt2fkxeaa0pyjPEC Zwolle ontvangt de trotse koploper Ajax, die nog nooit hebben verloren van de Zwolse formatie.

Kijkend naar dit seizoen weet de ploeg van Ed Engelkes sowieso nog niet wat verliezen is, terwijl PEC Zwolle er nog niet in is geslaagd om als winnaar van het veld te stappen. Op papier lijkt het dus een ongelijke strijd tussen de lijstaanvoerder en de hekkensluiter.

Ajax Vrouwen mag zich echter niet laten verrassen in het MAC3PARK Stadion.


PEC Zwolle pakte thuis 1x een winstpunt en de overige 5 wedstrijden werd verloren, niet eens met overdreven grote cijfers. In die 6 wedstrijden scoorde ze zelf 4x en kregen er 15! Het uitspelend team kan het beste in de 2e helft toeslaan en nog beter in de fase 76-90. Opvallend genoeg scoort PEC Zwolle uit meer gele kaarten, 8 ten opzichte van 4 thuis.

Ze spelen tegen een team bovenaan staat maar net als in de voorgaande seizoenen moeilijk alle of zoveel mogelijk open kansen tot een doelpunt weet om te zetten. Ajax zorgt wel weer voor dat ze in de 1e helft de basis leggen voor de winst. Ajax speelde 1x gelijk en wist 4 andere om te zetten naar 12 punten. En 3x werd het uitgoal schoon gehouden, kregen 3 doelpunten tegen en zelf er 9 te maken. Qua gele kaarten scoren thuis (7) meer dan uit (6).

Het bericht Gaat PEC Zwolle voor een verrassing zorgen? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.