Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Katja Snoeijs (Telstar) is on fire

cznwsmmxgaaxl0lTelstar heeft het traditioneel gezien altijd lastig in Den Haag. Slechts twee keer wist de ploeg uit Velsen-Zuid te winnen op het terrein van de groengelen, die eerder dit seizoen al nipt wonnen uit bij Telstar (1-2). Bij Telstar is de hoop vooral gevestigd op goalgetter Katja Snoeijs, die na elf wedstrijden al zes keer wist te scoren.


ADO Den Haag won 4x haar thuiswedstrijden en wist 1x te capituleren en dat was tegen Ajax en onnodig maar de cijfers liegen niet. Het was namelijk ook de enige thuiswedstrijd waarin ze niet tot scoren wisten te komen. In totaal scoorde ze thuis 13x en kregen er 8 tegen. Ze slaan vaker in de 2e helft toe (8x) en zo ook de tegenstanders die in het laatste half uur er 4 wisten te maken. De gele kaarten thuis zijn schaars, net als PSV maar 2.

Telstar uit scoren vooral voor (31-45) en na de rust (46-60) en nog geen enkele tegenpartij wist te scoren in de fase 46-60. Ze kregen in totaal al 12 tegen en wisten stiekem toch er zelf 9 te maken! Telstar pakt haar gele kaarten vooral in het laatste half uur, 7x.

Het bericht Katja Snoeijs (Telstar) is on fire verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *