Prijzengeld EK vrouwenvoetbal flink verhoogd

oranje-klaarDe Europese voetbalunie UEFA heeft het prijzengeld bij het EK vrouwenvoetbal komend jaar in Nederland sterk verhoogd. De premiepot bedraagt 8 miljoen euro en is daarmee bijna vier keer zo hoog als bij de voorgaande editie.

De zestien deelnemende teams kunnen rekenen op een startgeld van 300.000 euro. Voor de kwartfinalisten ligt een bedrag van 500.000 euro klaar. Een plek in de halve finales levert 7 ton op. De finalist gaat met 1 miljoen naar huis, de Europese kampioen verdient 1,2 miljoen euro.

Het bericht Prijzengeld EK vrouwenvoetbal flink verhoogd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!