Trainen met sterren bij ARC

arc-clinicZo’n 80 ARC meiden hebben afgelopen woensdag deelgenomen aan een bijzondere clinic.

Op woensdag 7 december hebben de meiden van ARC een training gekregen van de Bondscoach Vrouwenvoetbal Arjan van der Laan en van de Oranje Leeuwinnen Merel van Dongen en Kelly Zeeman (beide uitkomend voor AFC Ajax).

De meiden lieten zien heel goed te kunnen voetballen tijdens het praktische gedeelte met diverse trainingsvoorbeelden. Arjan van der Laan, Merel van Dongen en Kelly Zeeman waren na afloop dan ook vol lof over onze meiden.

Het bericht Trainen met sterren bij ARC verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!