Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Coach Linda Helbling langer bij DTS Ede

linda-cupCoach Linda Helbling van DTS Ede  kwam een verbintenis van 3 jaar overeen met het bestuur.
Het DTS bestuur is ook zeer verheugd dat Linda Helbling heeft besloten de komende jaren dames 1 te leiden. Linda die in haar debuut jaar als hoofdtrainer direct het landskampioenschap pakte, zal binnenkort voor 3 seizoenen bij tekenen. Linda reageerde dan ook blij:,, Ik ben super trots en blij dat DTS het vertrouwen heeft in mij en ik ben super trots dat ik me zo lang kan binden aan deze mooie club” aldus Linda Helbling.

 

Het bericht Coach Linda Helbling langer bij DTS Ede verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *