Topscorer Marianne van der Schoor stopt met voetballen

zwanger

Vorig seizoen werd ze topscorer van de topklasse met 17 doelpunten, nu voor de winterstop stond de teller al op 13 doelpunten, maar daar komt niks meer bij. Marianne van der Schoor-van Brummelen en haar man Christiaan verwachten over zo’n half jaar een kleine Van der Schoor! Daarnaast wil Marianne zich op andere dingen richten en heeft zij aangegeven volledig te stoppen met voetballen. In haar laatste wedstrijd wist zij maar liefst driemaal het net te vinden! Hoewel het missen van de supersnelle en behendige linksbuiten voor ons een enorme aderlating is, zijn wij erg blij voor Marianne en Christiaan!

Het bericht Topscorer Marianne van der Schoor stopt met voetballen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!