Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Anne-Fleur Duppen laat van zich horen

duppenMarianne van der Schoor (DTS Ede) zal niet meer scoren, haar eindproductie zal op zestien doelpunten eindigen. Zij is zwanger, dat is mooier dan scoren. Anne-Fleur Duppen (foto) van Jong Telstar scoorde voor het eerst dit seizoen en dan ook nog twee keer!

Vier speelsters van Wartburgia stonden op 1 doelpunt, ze wisten alle vier te scoren en verdubbelde hun score naar twee treffers. Speelsters die voor het eerst dit seizoen het doel vonden waren Lisanne van Gelder en Alyssa Dijkstra, beide van RVVH, Fenna Maarse van Saestum, en Arlette Almeida van Barendrecht. Bekijk hier de stand.

Het bericht Anne-Fleur Duppen laat van zich horen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *