Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De 2e klasse C en D hebben nu ook winterstop

wolvegaTwee clubs zijn winterkampioen in de tweede klasse C, Berkum en AZSV. Het doelsaldo van Berkum is iets beter, zij dragen nu deze (tussen)titel. Genemuiden staat op plaats drie, HZVV is aan het oogsten, 4-1 winst op SVZW en een mooie vierde plaats. FC Wolvega won met 1-0 van Klarenbeek II en heeft als promovendus al 19 punten. OZC – Nieuwleusen werd afgelast, de scheidende trainer Seine Hakkers wil afscheid nemen met handhaving, maar dat komt vast goed in Ommen. Bekijk hier de stand.

Met 35 punten uit 13 wedstrijden gaat ACV in de tweede klasse D een mooie kerst vieren. Vijf punten voorsprong op VV Winsum en 9 punten voorsprong op VIOD II. Laatsgenoemde verloor met 4-2 van Groen Geel dat de winterstop ingaat met een vierde plaats. ACV scoorde al 54 doelpunten, de meeste goals voor van alle clubs uit de tweede klassen. Lycurgus is opgeklommen naar de middenmoot, 0-2 winst op SV Bedum dat laatste staat. Drenthina staat vijfde, best goed voor de promovendus uit Emmen. Klik hier voor de stand.

Het bericht De 2e klasse C en D hebben nu ook winterstop verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *