Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

“Het merendeel van de speelsters van Oranje is professional”

‘EK voor vrouwen kan de grootste stap in de ontwikkeling van de sport worden’

Vrouwenvoetbal is in Nederland én wereldwijd de snelst groeiende sport. De aandacht voor de sport is de laatste jaren enorm toegenomen. WK’s en de wedstrijden op de Olympische Spelen worden door miljoenen mensen bekeken en speelsters als de Amerikaanse Alex Morgan en de Braziliaanse Marta zijn in korte tijd uitgegroeid tot supersterren met een grote aantrekkingskracht op fans én brands.

Aankomende zomer is het EK voor vrouwen in Nederland het hoogtepunt van het seizoen in het vrouwenvoetbal. Het grootste sportevenement van 2017 in ons land is volgens Leoni Blokhuis de uitgelezen mogelijkheid om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van de sport in Nederland.

Nog ruim een half jaar en dan wordt in Utrecht afgetrapt voor de wedstrijd Nederland-Noorwegen; het openingsduel van WEURO 2017. De voorbereidingen zijn in volle gang. De Oranjevrouwen zijn begonnen aan hun traject dat moet leiden tot een goede prestatie op het toernooi, de organisatoren hebben inmiddels de eerste campagnes gelanceerd en de eerste fans hebben hun kaartjes gekocht.

Lees hier verder!

Het bericht “Het merendeel van de speelsters van Oranje is professional” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *