Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Saestum II tevreden, RKAVV ongeslagen

logo-saestum-goedSaestum II is in de tweede klasse A winterkampioen geworden na de 2-0 overwinning op GJS. De club uit Zeist staat twee punten voor op SC ’t Gooi dat met 2-3 won bij Blauw Geel’55. Delta Sports’95 had een mooie reeks, maar nu verloor het met 1-3 van Wartburgia III dat zaterdag nog moet inhalen. Hercules doet het goed als promovendus, 20 punten is uitstekend te noemen. SV De Meer klopte Faja Lobi met liefst 6-0, ARC won ook en blijft loeren op de top drie, bekijk hier de stand.

VV Brielle is winterkampioen, de club speelde gelijk met 1-1 tegen LYRA, Oostkapelle verloor met 2-0 van RVVH II. VV Brielle en Oostkapelle hebben beide 27 punten, maar het doelsaldo van Brielle is iets beter. Het ongeslagen RKAVV blijft iedereen verbazen, 2-5 gewonnen van Quick Boys en een keurige derde plaats. Jodan Boys won weer, 0-1 bij Sportclub Monster en staat nu op de veilige achtste plaats. In de kelder waren er overwinningen voor DSVP en UDO, Barendrecht III zal een stapje terug moeten doen, helaas voor het elftal nog geen punten, bekijk hier de stand.

Het bericht Saestum II tevreden, RKAVV ongeslagen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *