Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Tiental JVOZ komt te kort tegen Terneuzense Boys

Wat doe je als een tegenstander de wedstrijd niet wil verzetten ook al hebben wij niet voldoende meiden (blessures, ziekte en begrafenis)? Men is niet verplicht mee te werken, maar collegiaal is het niet , nu wij maar 1 meidenteam hebben. Dan ga je toch proberen je beste beentje voor te zetten en je plicht te doen met 10 meiden.

Coach Niels Slager koos ervoor in een 1-3-3-3 formatie te gaan spelen. Achterin op doel Esther van Belzen, achterste lijn met Wynonna Lord, Lieve van Vliet en Lois Hofman. Op het middenveld de zusjes Cheng Yan en Winnie Li samen met Alessia Mieras. Voorin Laura Vierhout, Angela Versluis en Jasmijn Verschoor.

Vanaf de aftrap kregen de meiden van JVOZ meteen een kansje maar helaas raakte Jasmijn de bal niet goed. De eerste helft konden de meiden nog goed mee ondanks het onder tal, maar met name via de snelle rechterkant van de gastheren slaagden ze er toch in 3 keer te scoren (de laatste, toen de meiden al moe waren van een helft diep gaan, diep in de “blessuretijd” want de scheidsrechter dacht kennelijk dat een helft 40 minuten duurde.

De meiden kregen halverwege de eerste helft nog 1 kans maar de kopbal van Alessia werd gestopt door de keeper.
Na rust ging het snel en nadat de gastheren er snel 3 hadden ingeprikt was het geloof weg. De meiden bleven vechten zo hard als ze konden, maar fysiek was het helaas niet te bolwerken. Uiteindelijk werd het een grote uitslag, 12-0. Zeer jammer dat er op deze manier punten worden verloren, maar op deze manier hebben de gastheren makkelijk hun “revanche” kunnen halen voor de eerdere nederlaag in Vlissingen, vroeg in de competitie.

Het bericht Tiental JVOZ komt te kort tegen Terneuzense Boys verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.