Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Buitenveldert III en SEP beide winterkampioen

btv-logoBuitenveldert III is winterkampioen geworden na de 4-0 overwinning op FC Medemblik. De Blokkers won de lastige uitwedstrijd tegen Hillegom met 3-0 en staat twee punten achter op de koploper. Beide clubs spelen niet meer tegen elkaar. Kadoelen won met 5-0 van De Meern, SJC pakte knap een punt tegen Fortuna Wormerveer II. Zondag wordt nog de gestaakte wedstrijden tussen Hillegom en Kadoelen gespeeld. Bekijk hier de stand.

In de tweede klasse F de kraker tussen HRC’14 en SEP, het werd een doelpuntenfeest, 5-6 voor SEP dat als nummer 1 de winterstop ingaat. Floreant won met 2-0 van DUNO en staat vierde, Antibarbari staat vijfde. Onderin won SC ’t Zand II met 3-2 van VV Gilze. SV Charlois gaat vrijwel zeker degraderen in een competitie waar drie clubs rechtstreeks degraderen. De competitie gaat op 29 januari verder. Klik hier voor de stand.

Het bericht Buitenveldert III en SEP beide winterkampioen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *