Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Een mooie kerst voor Nijnsel/TVE Reclame en DVC’26

tweede-klasse-g-goedNijnsel/TVE Reclame staat 10 punten voor op Rood Wit’62, maar wel met een wedstrijd meer gespeeld. Nijnsel ging ook de laatste wedstrijd voor de winterstop winnen, 0-4 tegen Beerse Boys. HVCH verloor met 2-1 van RKSV Nuenen II, Nuenen staat op plaats drie, een uitstekende prestatie. FC Cranendonck won voor de tweede keer op rij, SVC 2000 werd met 1-2 verslagen. Fortuna’54 – Festilent 0-2, Fortuna’54 staat laatste met 4 punten, klik hier voor de stand.

DVC’26 staat 10 punten voor op Longa’30, in Didam kunnen ze zich voorbereiden op de eerste klassen. SV Orion klopte Varsseveld met 4-2, de Nijmeegse debutant kan terugkijken op een prima seizoen tot nu toe. Longa’30 en FC Trias staan ook in de top waar het (op de eerste plaats na) erg spannend is. Onderin veel minder, Blauw Wit en SC Westervoort gaan degraderen, Tubantia en FC Gelre II hopen de nacompetitie na de winterstop nog te ontlopen nu DAW punten blijft sprokkelen. Bekijk hier de stand.

Het bericht Een mooie kerst voor Nijnsel/TVE Reclame en DVC’26 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *