Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Lize Kop krijgt kans op unieke ervaring


Een opvallende naam in de selectie van het Nederlands vrouwenteam, dat maandag en dinsdag een tweedaagse trainingsstage afwerkt in aanloop naar het EK vrouwen volgend jaar in eigen land, is die van Lize Kop. De keepster komt niet van een club in de Eredivisie of het buitenland, maar van CTO Amsterdam.

Het CTO-traject (Centrum voor Topsport en Onderwijs) is een samenwerking tussen KNVB, NOC*NSF, CTO Amsterdam en CTO Eindhoven. Doel is vooral presteren met de nationale teams, dus concreet: bij de top van Europa horen en structureel aanwezig zijn op het EK en WK. Lees hier verder!

Het bericht Lize Kop krijgt kans op unieke ervaring verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *