Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Tamara Collé-Schaper draait een sterk seizoen

tamara-rhoonTamara Collé-Schaper (foto) van VV Rhoon scoorde zaterdag twee doelpunten en staat op de gedeelde tweede plaats. Ze draait een uitstekend seizoen bij Rhoon. Koploper is Lotte Brandsen van Odysseus’91 die vier keer wist te scoren. Caihly Olsthoorn van DSS en Claudia Owel van FC Rijnvogels wisten ook twee keer te scoren. Drie speelsters staan nu ook in de lijst met hun eerste doelpunt, Nikki van der Velde van IJFC, Marieke Mulder van Klarenbeek en Shameela Saboezali die voor Wartburgia II speelt.

En weer scoorde Robin Hendriks voor IJFC, de laatste tijd scoort ze in elke wedstrijd. Bekijk hier de stand.

Het bericht Tamara Collé-Schaper draait een sterk seizoen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *