Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Tien clubs scoren 27 doelpunten

eef-venrayVeel doelpunten in de zondag hoofdklasse. De 27 doelpunten werden gescoord door tien clubs. Alleen Mariam Ahaddouch van Buitenveldert II wist twee keer te scoren en staat al op 15 doelpunten, drie minder dan de koploper, wie dat is zie je hier.

Vier speelsters staan nu ook in de lijst met hun eerste doelpunt, namens Buitenveldert II zijn dat Sophie Lakmaker en Lot van Leeuwen, Eef Kerkhof (foto) van SV Venray, en Moïse Cevat van Fortuna Wormerveer. Ellen van der Hulst van Nuenen heeft er ook al zes gescoord, de speelsters van SC ’t Zand zijn goed vertegenwoordigd in de lijst.

Het bericht Tien clubs scoren 27 doelpunten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tien clubs scoren 27 doelpunten

eef-venrayVeel doelpunten in de zondag hoofdklasse. De 27 doelpunten werden gescoord door tien clubs. Alleen Mariam Ahaddouch van Buitenveldert II wist twee keer te scoren en staat al op 15 doelpunten, drie minder dan de koploper, wie dat is zie je hier.

Vier speelsters staan nu ook in de lijst met hun eerste doelpunt, namens Buitenveldert II zijn dat Sophie Lakmaker en Lot van Leeuwen, Eef Kerkhof (foto) van SV Venray, en Moïse Cevat van Fortuna Wormerveer. Ellen van der Hulst van Nuenen heeft er ook al zes gescoord, de speelsters van SC ’t Zand zijn goed vertegenwoordigd in de lijst.

Het bericht Tien clubs scoren 27 doelpunten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *