Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Alcmaria Victrix op zoek naar nieuwe trainer

trainer-alcmariaNa vier promoties in vijf jaar is het voor Alcmaria Victrix in ieder geval duidelijk dat de landelijke 1e klasse niet te onderschatten is.

Na afloop van het duel van afgelopen zondag gaf trainer Dick van Stralen tevens aan dat dit zijn laatste seizoen is bij Alcmaria Victrix. De succesvolle oefenmeester werd in zijn eerste twee jaar kampioen van de 3e en 2e klasse en verklaarde dat het na 3 jaar wel genoeg is geweest: ,

,Ik ben nog nooit ergens langer als drie jaar trainer geweest dus dit vind ik het juiste moment om het kenbaar te maken. Ik heb in Alkmaar een paar geweldige jaren gehad en uiteraard willen wij het met z’n allen nog zo goed mogelijk afmaken.

Wat ik na de zomer ga doen weet ik nog niet al lopen er wel wat aanbiedingen waar ik eens rustig over ga nadenken”.

Het bericht Alcmaria Victrix op zoek naar nieuwe trainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *