Kiki Swanenburg en VDZ eindigen 2016 sterk





kiki-swanenburgIn de eerste klasse D vielen op de laatste speeldag van het jaar 22 doelpunten. Drie speelsters wisten twee keer te scoren, voor Amstenrade waren dat Shirley Kocacinar en Carli Coulen en voor VDZ was dat Kiki Swanenburg (foto) en thuis weer wist te winnen en het jaar 2016 goed afsloot.

Nieuw in de lijst zijn Chantal Breem van Bekkerveld en Nicky van de Noort van Baronie. Speelsters die vaker het doel vinden deden het nu ook zoals Macha Hartogs van nooit Gedacht, Mieke Godrie (VV Schijf), Wieke Wassink van FC Gelre en koploper Suzanne de Kort van VV Trekvogels. Bekijk hier de stand.

 

Het bericht Kiki Swanenburg en VDZ eindigen 2016 sterk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer




LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!