Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Lyra vrouwen doen iets bijzonders dit jaar

toysDe dames uit de Lier zijn ook dit jaar weer druk bezig om in de samenleving iets goeds te doen tijden de feestdagen. In de afgelopen jaren hebben de dames zich bijvoorbeeld ingezet voor Stichting “Op Kikker” en dit jaar is niet anders – of toch? De Amerikaanse trainer(s) van het dameselftal Lyra hebben begin deze maand het lot van de wees-kinderen in Amerika aangetrokken.  Het vrouwenelftal heeft een initiatief ingezet om als elftal de “Toys for Tots” dit seizoen te steunen.

“Toys for Tots” is een geweldig project dat  in 1947 in Los Angeles is begonnen.  Het was de USMCR (United States Marine Corps Reserve) dat speelgoed inzamelden voor kinderen waarvan de ouders voor kerst geen speelgoed konden kopen, of kinderen die in een weeshuis woonden en geen ouders hadden. Met de mooie, indrukwekkende uniformen kwamen de “Marines” bij de kinderen om de Kerstman te helpen tijdens het uitdelen van… toch een beetje ”JOY”

De Lyra Dames bezorgen deze week tassen vol met nieuw aan de U.S. Marines. Die vervolgens ervoor zullen zorgen dat voor kerst het bij de kinderen wordt bezorgt. Het team uit de Lier hopen hiermee een lach te brengen bij de kinderen in Amerika…

Het bericht Lyra vrouwen doen iets bijzonders dit jaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *