Sisca Folkertsma sluit aan bij Women’s Sports Agency

Vanaf haar vijfde staat het leven van de Friese Sisca Folkertsma al in het teken van voetbal. “Vanuit mijn slaapkamer keek ik op het voetbalveld waar ik iedere dag een balletje ging trappen”, vertelt zij met een glimlach op haar gezicht. Ook Sisca heeft haar talent ontwikkeld tussen de jongens en speelde tot haar veertiende bij VV Sleat en tussendoor ook nog een jaartje bij de C1 van ONS Sneek.

Vervolgens maakte zij de stap naar de beloftes van SC Heerenveen waar zij al na een half jaar op haar vijftiende haar debuut maakte in de hoofdmacht. Na 3 jaar was zij toe aan nieuwe stap en inmiddels is zij aan haar tweede seizoen bezig bij de PSV vrouwen.

Sisca Folkertsma: “Mijn keuze voor Women’s Sports Agency was snel gemaakt”.

In Oranje heeft zij alle jeugdteams doorlopen. In 2014 werd zij met O-19 Europees kampioen, een ervaring die niemand haar afneemt en om trots op te zijn.

In het afgelopen jaar is zij voor het eerst uitgenodigd voor het A-team en inmiddels heeft zij op 29 november haar debuut mogen maken tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland.

Haar keuze voor Women’s Sports Agency was snel gemaakt. “Voor mij is het belangrijk dat ik weet wie de persoon is en of die geschikt is om mij te helpen in alle keuzes die op mijn pad komen. Zelf heeft Angela veel ervaring, waarvan ik veel kan opsteken. Ik ben er zeker van dat ze me kan ondersteunen niet alleen op voetballend gebied, maar ook zeker op zakelijk en maatschappelijk gebied”.

Het bericht Sisca Folkertsma sluit aan bij Women’s Sports Agency verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!