Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Sterk optreden Maaike Blom en Nicoline Breedijk

nicolinemaaike-blomEr gebeurde veel in de eerste klasse C. Maaike Blom (foto links) scoorde voor het eerst, en dat deed zij zelfs drie keer! Nicoline Breedijk (foto rechts) van RKDEO mocht een kwartier voor tijd invallen en scoorde twee doelpunten, RKDEO pakte nog een belangrijk punt.

Meerdere speelsters scoorde twee keer, Tessa Klein Braskamp van Witkampers, Jennifer Neef van SDO, Anne Bhagarath (FC Berghuizen) en Marloes Hulshof van VV Rigtersbleek. Nieuw in de lijst zijn Femke Awater, Elif Duman, beide Eldenia II, en Marloes Oosterik, Marijke Bijvank, beide van FC Berghuizen.

Bekijk hier de stand.

Het bericht Sterk optreden Maaike Blom en Nicoline Breedijk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.