Vivianne Miedema komt naar Emmen

vivianne-in-shirt-munchenWoensdag 4 januari a.s. brengt Vivianne Miedema, international van het Nederlands vrouwenelftal en veel scorende spits van Bayern München, een bezoek aan de voetbalscheids-rechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost (HZO) Drenthe.

Miedema komt naar Emmen om de Fair Play-prijs aan de sportiefste amateurvoetbalvereniging uit het werkgebied van de HZO Drenthe uit te reiken.

‘Met het jaarlijks uitreiken van de Fair Play-prijs willen wij het belang van sportiviteit en respect. Iedereen vanaf 19.30 van harte welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst in het clubhuis “De Meerfluit”, dat is gelegen achter de Oost Tribune van het stadion van FC Emmen.

Na de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Theo Hein worden de Fair Play-prijzen door Vivianne Miedema uitgereikt. Aansluitend zal de succesvolle voetbalinternational haar voetbalcarrière belichten en is er gelegenheid om vragen te stellen

Het bericht Vivianne Miedema komt naar Emmen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!