Geef je op voor deze mooie voetbaldagen

jo-goedDeze aankondiging is mogelijk interessant voor de vrouwenvoetballers.

Op 4-5 februari 2017 organiseren we een Go USA Talent in Soccer Showcase in Venlo voor mannelijke en vrouwelijke voetballers die gescout willen worden. GUTS organiseert i.s.m. Jonger Oranje een voetbaldag in de Amerikaanse-stijl met Nederlandse coaches die op Amerikaanse colleges hebben gecoacht en ook zelf gevoetbald. Ook komen enkele spelers die nu op college in de VS zitten of hebben gezeten hun verhaal doen en ervaringen delen. Klik hier voor het artikel.

Het bericht Geef je op voor deze mooie voetbaldagen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Geef je op voor deze mooie voetbaldagen

jo-goedDeze aankondiging is mogelijk interessant voor de vrouwenvoetballers.

Op 4-5 februari 2017 organiseren we een Go USA Talent in Soccer Showcase in Venlo voor mannelijke en vrouwelijke voetballers die gescout willen worden. GUTS organiseert i.s.m. Jonger Oranje een voetbaldag in de Amerikaanse-stijl met Nederlandse coaches die op Amerikaanse colleges hebben gecoacht en ook zelf gevoetbald. Ook komen enkele spelers die nu op college in de VS zitten of hebben gezeten hun verhaal doen en ervaringen delen. Klik hier voor het artikel.

Het bericht Geef je op voor deze mooie voetbaldagen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!