Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Jan Mulder nieuwe trainer Olde Veste’54

jan-mulder-leukDe bestuursgroep vrouwenvoetbal binnen Olde Veste’54  is verheugd om mee te delen dat voor volgend seizoen Jan Mulder de trainer van Vrouwen 1 wordt. Jan heeft meerdere damesclubs getraind waaronder MSC en Genemuiden. Hij heeft in het verleden bewezen dat hij succes kan boeken met de dameselftallen doordat beide clubs in de 1e klasse zijn uitgekomen onder zijn leiding.

Jan komt uit Steenwijk en kan lopend naar de club. Jan en Olde Veste hebben al jaren een klik met elkaar echter is het eerder niet van gekomen. Nu gelukkig wel! Wij zijn dan ook blij dat hij het als uitdaging ziet om binnen enkele jaren een stabiele eerste-klasser te maken van ons eerste vrouwenelftal. Het team is erg blij met zijn komst, meerdere dames hebben in het verleden al onder hem gespeeld. Jan vindt het erg belangrijk dat de gehele damesafdeling talent gaat ontwikkelen en wil daar graag zijn kennis aan bijdragen, hij zal dan ook heel betrokken zijn bij de club. Gezelligheid en saamhorigheid is natuurlijk ook een belangrijke factor binnen het team en we zullen Jan dan ook samen met de dames regelmatig op zaterdag aan de stamtafel zien!

Het bericht Jan Mulder nieuwe trainer Olde Veste’54 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *