Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zaterdag KNVB bekerloting bij PEC Zwolle

loting-vrijdagDe 8 winnaars plaatsen zich dan met de 8 betaald voetbal organisaties voor de achtste finales van de KNVB Beker vrouwen (speeldata: 28/29 januari, eventuele competitiewedstrijden worden verschoven naar het weekend van 21/22 januari). Wat betreft de loting zal iedere BVO aan een amateurteam worden gekoppeld, waarbij de amateurteams een thuiswedstrijd zullen spelen. Na afloop van de wedstrijd Jong PEC Zwolle – SC Klarenbeek -in het stadion-  (aanvang 17:30 uur) zal er worden geloot voor de achtste finales. Uiteraard is iedereen van harte welkom om de loting bij te wonen.

Het bericht Zaterdag KNVB bekerloting bij PEC Zwolle verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *