Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Coach Janet Griffioen langer bij RCL

janet-rclJanet Griffioen heeft haar contract verlengt met een seizoen. Het bestuur van RCL is tevreden over de prestaties van het team en van coach Janet Griffioen die momenteel bovenaan staan in de Hoofdklasse zaterdag.

Janet is verheugd over de verlenging: “een club waar nog veel moet gebeuren maar met de middelen die we hebben doen we het uitstekend dit jaar. Met een trip in het vooruitzicht naar Barcelona in januari stomen we ons klaar voor de tweede helft van het seizoen” aldus Janet.

“Ik ben naar RCL gekomen om in de hoogste klasse te mogen werken, het zou fijn zijn om hier met het team in terug te keren. Een geweldige groep, waar ik fijn mee samenwerk”.

Het bericht Coach Janet Griffioen langer bij RCL verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *