De laatste zeven wedstrijden in de 2e klasse van dit jaar

tweede-klasseNog zeven wedstrijden in de tweede klassen en dan is het definitief winterstop. In de tweede klasse A twee wedstrijden, Odysseus’91 II thuis tegen DTS Ede II en Wartburgia III thuis tegen ARC. Zondag wordt de eerder gestaakte wedstrijd Kadoelen – SV Hillegom (0-1) uitgespeeld. In de tweede klasse G vier inhaalwedstrijden, Fortuna’54 II – HVCH, Festilent – RKSV Nuenen II, FC Eindhoven II – Rood Wit’62 en Gemert thuis tegen Beerse Boys.

Het bericht De laatste zeven wedstrijden in de 2e klasse van dit jaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!