Dubbelfunctie Sido Postma in Friesland

postmaHet bestuur heeft Sido Postma uit Sneek aangetrokken als de nieuwe trainer van de eerste selectie mannenvoetbal bij Sint Annaparochie.

Sido is allesbehalve een onbekende voor de club. Naast zijn functie als assistent-trainer van LSC 1890 is hij ook al vier seizoenen lang als trainer van de Vrouwen 1 van St.-Anna actief. Dit blijft hij trouwens volgend seizoen ook doen. Dit betekent dat er iets unieks staat te gebeuren. Of dit ook voor Friesland uniek is, laten we in het midden, maar voor onze club is het in ieder geval een noviteit: een trainer die zowel Zondag 1 als Vrouwen 1 van dezelfde club onder zijn hoede heeft.

 

Het bericht Dubbelfunctie Sido Postma in Friesland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!